GROWBEHOVET AV ÖVERVAKNING

TREBOR Group kontaktades angående ett komplext och omfattande byggprojekt för fastighetsföretaget Humlegården Fastigheter. Projektet krävde en ny typ av lösning för belysningssystemet då Humlegården insett behovet av övervakning, kontroll och spårbarhet. Så vi levererade TREBOR DALI Visualizer (TDV).

FULL KONTROLL OCH SPÅRBARHET

TDV återanvänder planritningarna samt erbjuder offline-programmering för anläggningen, vilket var en av många faktorer som ledde oss till detta projekt. TDV används för att ge Humlegården full kontroll och spårbarhet av deras anläggning, driftpersonalen kan enkelt själva omprogrammera systemet enligt hyresgästernas önskemål. Dessutom optimerar de anläggningen genom TREBOR Historian och vårt tillägg Energy Optimizer.

ÅTERANVÄNDER PLANRITNINGARNA

Detta garanterar förvaltnings- och miljöbesparingar genom datadrivna rapporter och funktioner som skapar en verkligt intelligent byggnad som svarar på det specifika belysningsbehovet baserat på närvaro, funktionalitet och tillgängligt dagsljus."Projektet krävde en ny typ av lösning för belysningssystemet"Produkter i projektet:TEKNISK INFORMATION:

Kolla gärna in våra andra projekt:

FRIENDS ARENA

REGION VÄSTERBOTTEN

REGION ÖSTERGÖTLAND

MÄSTERHUSET

STOCKHOLMS HAMNAR

SVEAVÄGEN 44

SVEAVÄGEN 38

BOSTADS AB MIMER

GROW

FRÖSUNDAVIK

Hufvudstaden

SKANDIA FASTIGHETER