To use this site you must allow JavaScript in your browser! Trebor Group AB - Vi är Trebor
You can find us here

- Om oss -

Välkommen till vår värld

Gör mer än du någonsin trodde var möjligt.
Påverka mer än du någonsin föreställt dig.

Trebor Group AB  startades 1995 och är idag ett av nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Vi har även utvecklat ett antal helt världsunika add-ons.
Huvudkontoret ligger i Uppsala, med filialer i Stockholm, Jönköping, Linköping och Växjö.

Vi jobbar mycket med att få in ung kompetens i företaget genom nära samarbeten med skolor och teknikutbildningar.
Läs mer om vårt samarbete med teknikcollege här.

Trebor entre Trebor konferens

Syftet med Trebor är att skapa en innovativ, kreativ och stimulerande miljö för alla anställda. Det skapar mervärde för teamet och för våra kunder. Vi utmanar marknaden med våra innovationer varje dag, vilket i sin tur genererar stora värden för våra kunder.

Trebor består av en blandad skara teknikintresserade, positiva och drivna medarbetare, som alla jobbar med ett gemensamt kvalitetstänk. Hos oss är taket högt och beslutsvägarna korta, det ger otroliga möjligheter att lära sig mer, även inom andra tekniska område.

Vi är stolta över att ha utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri två gånger, 2017 och 2018!

(läs mer om gasell här) Gasell price

SCADA

Trebor Group AB är för närvarande ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA.

Läs mer ❯

IT

Trebor tillhandahåller IT-tjänster med fokus på förvaltning och infrastruktur.

Läs mer ❯

Utveckling

Trebor Software AB utvecklar innovativa applikationer, samt plugins för CitectSCADA

Läs mer ❯

beskrivande ord

SCADA


Plötsligt blir allt tydligt.

Vi har utvecklat och levererat SCADA-system sedan 1996. Vi utför allt från uppgradering av befintliga system till kompletta helhetslösningar, där vi även tar oss an angränsande områden såsom nätverksarkitektur och konfigurering av hårdvara. Vi är innovativa och ligger i framkant vad gäller teknik och SCADA-utveckling.

Våra SCADA-system visualiserar och övervakar sjukhus, fastighetsbestånd, hamnar, arenor och mycket mer. Vi har integrerat de flesta typer av förekommande system, fabrikat och protokoll i CitectSCADA, där stöd saknas utvecklar vi själva drivrutiner för kommunikation. Vi använder oss såväl av inbyggda utvecklingsmöjligheter i CitectSCADA, som egenutvecklade add-ons och features, allt för att slutanvändaren ska få en så visuell och enkel upplevelse som möjligt.

Sammanlagt har vi integrerat över 3 miljoner signaler i SCADA!

Citect logo

IT


Total kontroll och spårbarhet.

Vi hjälper kunder att bygga fastighetsnätverk där vi designar lösningar, levererar och konfigurerar utrustning såsom servrar, brandväggar, switchar m.m.

Vi tillhandahåller även förvaltning av IT-miljön, med patchhantering, backuper, omkonfigureringar och utökningar. Vi kan också tillhandahålla allmän IT-support och felsökning.

Vårt IT-team har lång och bred erfarenhet av att arbeta med Microsoft-baserade IT-miljöer och har kompetens inom flera olika tillverkare av nätverksutrustning.

HP logo Dell logo

Utveckling


Allt börjar med en idé.

Trebor Vector Graphics var en av våra första unika add-ons. Den skapades som en plugin för CitectSCADA och ger total spårbarhet. Vi insåg snabbt att vi kunde utvidga oss ytterligare för att utveckla fler funktioner, förbättra användarupplevelsen och minska ingenjörstiden vid utveckling i CitectSCADA.

Under de senaste fem åren har vi utvecklat ett antal produkter som antingen är anslutna till CitectSCADA via API eller helt fristående.

Vår produkt Trebor Dali Visualizer (TDV) är vårt senaste exempel. Vår kunskap om att arbeta med komplexa SCADA-system och slutanvändaren har mötts. Vi har utvecklat en tekniskt avancerad, men mycket användarvänlig applikation. TDV gör driftsättningen på halva tiden och erbjuder en förvaltningsbesparing på upp till 70%.

Csharp logo dotnet logo