Det här är Trebor

Trebor_main

Specialister på SCADA-system
Trebor® Automation startade sin verksamhet 1995. Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör inom fastighets- och industriell automation. Våra kompetensområden omfattar SCADA, programmering av styrsystem samt HMI, anläggningssupport, projektering, besiktning, databaskonstruktion och databehandling samt mjukvaruutveckling.

Kontakta oss gärna så berättar vi hur vi hjälper dig att skapa ett modernt övervakningssystem eller optimera det du har idag.

Vi drivs av att göra grafiska gränssnitt smartare
Som 20-åring flyttade jag till Uppsala för att satsa på en elitkarriär i badminton. Samtidigt påbörjade jag min första anställning inom automation. Efter sju år som anställd kände jag att det var dags att vidareutveckla mina tankar inom automation. Trebor blev till.

Tre år senare fick jag min första kollega och mot slutet av 90-talet ville vi få möjlighet att arbeta med större projekt. Det var dags att köra. Idag är vi ett ständigt växande gäng som drivs av att grafiska användargränssnitt går att göra smartare. Vi vet att det går och vi vet att det är efterfrågat. Sedan dag ett har Trebor aldrig varit utan uppdrag.

Varför Trebor? Som liten skrev jag alltid mitt namn baklänges …

/Robert Blohm, grundare